Transport Salariati

RIDM Tours

Transport Salariati

Transport Angajati Bucuresti si Ilfov

RIDM Tours vine in intampinarea solicitarilor dumneavoastra de transport rutier de persoane cu servicii dedicate si oferte personalizate transport salariati, transport personal in Bucuresti si Ilfov, cu capacitati multiple de transport si flexibilitate in ceea ce priveste fluxul si orele de transport.
Serviciile de transport angajati pot fi asigurate zilnic, prin curse regulate speciale, autorizate de Ministerul Transporturilor, cu personal calificat, cu un parc auto modern si confort sporit.

Beneficii Transport Salariati

  • Serviciu personalizat si capacitati transport dedicate fiecarui contract de prestari servicii transport personal
  • Confort sporit si siguranta pentru toate capacitatile de transport
  • Contract negociat si particularizat in functie de necesitatile si solicitarile beneficiarului
  • Contractele pe termen lung beneficiaza de discount-uri suplimentare
  • Personal calificat si autorizat pentru executarea serviciului de transport persoane
  • Pachete promotionale pentru fiecare beneficiar, pentru alte tipuri de transport precum transport excursii, team-building, alte conferinte si delegatii nationale si internationale.

Serviciile transport salariati catre si de la locul de munca pot fi prestate cu microbuze, midiautocare si autocare turistice, sunt flexibile avand in vedere necesitatile de transport, cu dotari standard dar si auxiliare pentru a asigura conditiile unui transport personal de calitate si incredere.

Pentru orice detalii suplimentare si oferte personalizate va invitam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra si un reprezentant al departamentului de transport rutier de persoane prin servicii regulate speciale va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sediul companiei