Transport Pelerinaje

RIDM Tours

Transport Pelerinaje

Transport Ecumenic Bucuresti si Ilfov

RIDM Tours ofera servicii de transport pelerinaje, turism monahal in Bucuresti – Ilfov dar si la nivel national, pentru destinatii prestabilite dar si pentru locatii la cerere, in conditii de confort sporit, cu capacitati de transport cuprinse intre 16 si 55 locuri.

Excursiile religioase sunt de o zi dar si pentru intervale calendaristice mai mari, cu sau fara optiuni de cazare si masa, totul fiind negociat si ofertat personalizat in functie de solicitarile dumneavoastra.

Serviciile de tip transport pelerinaje sunt realizate ca o componenta a turismului monahal si au drept scop dezvoltarea potentialului turistic la nivel national, un proiect derulat de compania noastra de mai bine de trei ani de zile, alaturi de alti parteneri.

Prin turism monahal intelegem totodata o imbinare a excursiei propriu-zise cu aspectele istorice si de cultura nationala, care in mod cert va vor oferi o noua perspectiva a potentialului turistic al tarii noastre.

Excursii religioase la nivel national

Dorim sa va asiguram cat mai multe calatorii de acest tip, in care sa va relaxati si totodata sa va reculegeti macar la cele mai cunoscute obiective religioase, prilej cu care in mod clar veti putea aprecia constructia, arhitectura si semnficatiile acestora.

Pentru orice detalii suplimentare si oferte personalizate va invitam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra iar un reprezentant al departamentului de transport rutier de persoane prin servicii ocazionale va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sediul companiei